Neem contact op

Wilt u extra toelichting over onze producten of heeft u gewoon een vraag? Wij staan u graag te woord.

  Referenties

  Benieuwd waar jij onze oplossingen voor kan gebruiken?
  Lees hieronder hoe wij onze desinfectie devices inzetten bij enkele van onze klanten.

  “Bij de SEH van het LUMC wilden ze zo hygiënisch mogelijk werken en plaatsten ze de UV-C Desinfectie Box Medium om zo veel gebruikte voorwerpen te kunnen desinfecteren."

  Tandartspraktijk Assenberg

  “Deze tandarts praktijk wilde zowel device, oppervlakte als lucht desinfecteren, daarom werd o.a. de UV-C Fan aangeschaft om zo de verschillende ruimten te desinfecteren."

  “In tijd van schaarste was voor de Ambulancedienst Hollands Midden belangrijk om mondmaskers te desinfecteren en zo weer te hergebruiken. Daardoor kozen zo voor meerdere UV-C Desinfectie Boxes Medium."

  “Door de hoge hygiëne eisen worden alle poststukken eerst gedesinfecteerd in de UV-C Desinfectie Box Medium."

  “Voor hun klanten in de zorg kozen ze voor de compacte UV-C Desinfectie Box Small om zo diverse voorwerpen snel te kunnen desinfecteren."

  “Door Corona wilde Funeral Assist nog meer hygiëne creëren voor hun medewerkers met de UV-C Desinfectie Box Medium om hierin mondmaskers, tablets, handschoenen etc. te desinfecteren."

  “Deze bekende juwelier was een van de eerste bedrijven in Nederland die de effectieve werking van de UV-C Desinfectie Box Medium zag om zo alle horloges & sieraden te kunnen desinfecteren."

  “Deze grote speler in de verhuur van o.a. portofoons gebruikt de UV-C Desinfectie Box Large om aan het einde van de dag alle portofoons te desinfecteren en zo de volgende dag weer hygiënisch te starten."

  “Voor hun verschillende locaties zocht de HKU een oplossing voor hun verhuurde muziekinstrumenten, camera’s etc. Meerdere UV-C Desinfectie Boxes Large zorgen voor de dagelijkse desinfectie en veiligheid van medewerkers en leerlingen."

  “Deze Hospice koos voor de desinfectie van hun verschillende ruimten voor de UV-C Fan om zowel de lucht als de oppervlakte te kunnen desinfecteren."

  “Specialist voor de dentale markt leverde voor verschillende tandartsen de UV-C Desinfectie Box Medium om zo hun tools te kunnen desinfecteren."

  “Deze bekende Tv-zender koos voor meerdere UV-C Desinfectie Boxes Medium om zowel bij de ingang van hun kantoor te plaatsen als in hun technische ruimten om zo microfoons, headsets etc. te desinfecteren."

  “Een kwalitatieve opticien, die advies en hygiëne hoog in het vaandel heeft staan. Alle brillen en monturen worden gedesinfecteerd in de UV-C Desinfectie Box Medium.  Tevens kozen zij voor Quartz glas als accessoire om nog een beter en sneller resultaat te krijgen."

  “Deze internationale Foodspecialist gebruikt de UV-C Desinfectie Box Medium vooral om hun handschoenen te desinfecteren in hun productiefaciliteiten en zo ook de verspilling van eenmalige gebruik tegen te gaan."

  “Om hun museum in Brugge weer open te stellen voor bezoekers plaatsten we de UV-C Desinfectie Box Medium om daarin de geluidsdragers, headsets van elke bezoeker na hun bezoek te kunnen desinfecteren."

  “Gebruikt voor hun gereedschappen de Bioshift small om zo snel & hygiënisch te kunnen werken."

  “Iedereen die op bezoek komt in deze zorglocatie dient zijn telefoon, sleutels etc. te desinfecteren in de UV-C Desinfectie Box Medium."

  “Een innovatieve onderneming gespecialiseerd in o.a. loepbrillen voor medische specialisten gebruikt o.a. de UV-C Desinfectie Box Small voor de desinfectie van hun brillen en microscopen."

  “Het kennis- en opleidingscentrum voor water van UNESCO plaatste in hun bibliotheek o.a. de UV-C Desinfectie Box Medium om bijvoorbeeld uitgeleende boeken en documenten te desinfecteren."

  “Een onafhankelijk onderzoekscentrum voor medisch wetenschappelijk onderzoek koos voor de UV-C Desinfectie Box Medium om hun tools te kunnen desinfecteren."

  “Alle medewerkers in het hoofdkantoor in Den Haag desinfecteren hun badges, smartphones en laptops in de UV-C Desinfectie Box Medium."

  “Huisman bedient de medische wereld, voor o.a. hun zuurstofconcentrators te desinfecteren hebben zij de Bioshift Large van Philips aangeschaft."

  “Deze innovator in de glastuinbouw levert, repareert en desinfecteert hun exclusieve TOM-systeem voor het indraaien van gewas."

  “Deze Belgische leverancier voor de Thuiszorg levert de UV-C Desinfectie Box Small voor de zelfstandige thuisverpleegkundigen."