Neem contact op

Wilt u extra toelichting over onze producten of heeft u gewoon een vraag? Wij staan u graag te woord.

  07 Jan 2021

  Desinfectie oplossingen met innovatieve lichttechnologie

  Rijdende desinfectiesystemen
  In eerste instantie richtte Lights4Health zich op de medische wereld. Tegenwoordig verkopen zij hun desinfectie oplossingen aan juweliers, begrafenisondernemers, en van musea tot aan hotels. “Er zijn twee manieren. Je kunt een desinfectie box kopen of een device gebruiken. Ik was laatst bij een instituut in Delft voor ingenieurs en zij wilden hun studieboeken desinfecteren. Dan kopen ze een box, waar zij de boeken zelf inleggen. Voor hotels bieden wij mogelijkheden om de kamers te desinfecteren met UV-C licht. Dit door middel van rijdende desinfectiesystemen, oftewel robots.”

  Wereldwijde bedreiging
  Infectieziekten worden veroorzaakt door micro-organismen. Deze bacteriën, schimmels en parasieten worden verspreid door menselijk contact en het gebruik van verschillende devices. “In de toekomst zullen mensen eerder sterven aan infectieziekten dan aan kanker. Na Covid-19 zal de hygiëne standaard dan ook omhoog gaan. We gaan anders met elkaar om en moeten meer opletten in ons doen en laten. Het desinfecteren van de handen is nu een van de belangrijkste items, naast de 1,5 meter afstand. Uit ons onderzoek is gebleken dat de smartphone ruim 18x meer bacteriën bevat dan een openbaar toilet. Dan begrijp je uiteraard dat je je handen kunt desinfecteren, maar als je daarna weer aan je smartphone zit, besmet je ze weer.”
  Lights4Health biedt oplossingen waarbij je na het desinfecteren van je handen zowel je smartphone kunt desinfecteren. En dat binnen 20 seconden.

  Een must voor hotels
   “Als je nu een hotelkamer laat schoonmaken, kun je hier ook een desinfectie box neerzetten. De afstandsbediening, telefoon en losse materialen leg je hierin. Zo is de kamer na de schoonmaak pas echt schoon voor de gast. Hiermee verhoog je tevens het serviceniveau van jouw hotel, vakantiepark, etcetera. Met ons Thor desinfectiesysteem kun je de ruimtes en oppervlaktes in hotelkamers reinigen. Als je de kamers geheel schoonmaakt en extra hygiëne waarborgt, heb je naar de gast toe een uniek selling point.”

  Bron: https://www.meetingsplatform.nl/nieuws/desinfectie-oplossingen-met-innovatieve-lichttechnologie/

  Op zoek naar een oplossing om bacteriën te bestrijden?

  Neem contact op!