Neem contact op

Wilt u extra toelichting over onze producten of heeft u gewoon een vraag? Wij staan u graag te woord.

  01 Dec 2020

  UV-C Technologie

  Uvc technologie is de oplosssing tegen de verspreiding van micro-organismen. Lights4Health helpt jou bij het desinfecteren van ruimtes en materieel en zorgt ervoor dat iedereen veilig kan werken. Mobiele devices in de zorg bevatten vaak meer bacteriën dan een openbaar toilet. Dit is natuurlijk niet de gewenste situatie in een omgeving waar u mensen wilt beschermen tegen virussen, parasieten en bacteriën. Gelukkig is er nu technologie uvc: met de uvc producten van Lights4Health wordt alles binnen enkele minuten ontsmet en verdwijnen meer dan 99% van de aanwezige micro-organismen.

  Voordelen van UV-C technologies

  Aan uvc technologies zitten verschillende voordelen. Allereerst is deze manier van desinfecteren zeer effectief. Ruim 99% van alle bacteriën, schimmels, parasieten en virussen verdwijnen na een infectieronde van 5 tot 10 minuten. Onze uvc boxen worden veelvuldig gebruikt in de gezondheidszorg en zijn de perfecte keuze voor het handhaven van hoge hygiëne- en kwaliteitsnormen. Door middel van innovatieve uvc technologie zorgen wij ervoor dat uw stethoscopen, telefoons, tablets en monitoren binnen 10 minuten helemaal gedesinfecteerd zijn. U hoeft het materieel alleen in de uvc box te leggen en het device doet de rest. Technologie uvc is ecologisch verantwoord en zorgt ervoor dat u niet met chemicaliën hoeft te werken om de verspreiding van bacteriën en virussen tegen te gaan.

  Technologie UV-C: de oplossing voor het probleem

  Technologie uvc is de perfecte oplossing voor talloze zorgverleners. Maak van uw huisartsenpraktijk of behandelkamer eenvoudig een veilige ruimte voor iedereen met uvc technologie. Uvc technologies hebben unieke resultaten op gebied van LOG-4 reductie en zorgen keer op keer voor doeltreffende desinfectie in minuten. Medische data bevestigt dat de uvc boxen van Lights4Health effectief te werk gaan en 99% van alle micro-organismen doden. Bent u op zoek naar een passende oplossing voor uw organisatie? Bespreek uw wensen en behoeften dan met ons ervaren personeel en zoek samen naar de beste oplossing. Onze devices zijn verkrijgbaar in verschillende afmetingen, waardoor er altijd een oplossing is die goed bij u past.

  Op zoek naar een oplossing om bacteriën te bestrijden?

  Neem contact op!