Neem contact op

Wilt u extra toelichting over onze producten of heeft u gewoon een vraag? Wij staan u graag te woord.

  18 May 2022

  Gsm virusvrij maken

  Een GSM virusvrij maken kan in diverse gevallen erg belangrijk zijn. Denk aan het betreden van steriele ruimtes in laboratoria, in keukens waar met vers voedsel wordt gewerkt, in verpleeghuizen of andere zorginstellingen. Een GSM bevat talloze schadelijke bacteriën. Wist u dat het aantal bacteriën die aanwezig zijn op een smartphone wel 18 maal hoger zijn dan op een openbaar toilet? Het is daarom niet verwonderlijk dat een GSM niet altijd wordt toegelaten in een hygiënische omgeving, althans niet zonder dat deze bacterievrij is gemaakt. Voor een GSM virusvrij maken zijn speciale hulpmiddelen voorhanden om dit snel en gemakkelijk te kunnen uitvoeren.

  Hoe gaat het virusvrij maken van een GSM?

  Door het virusvrij maken van een GSM, draagt u bij aan een gezondere omgeving en verkleint u de kans op besmettingen met bepaalde virussen, zoals COVID-19, Salmonella, E-Coli en MRSA. Deze ziektes veroorzaken jaarlijks vele tienduizenden besmettingen, met soms ernstige gevolgen en duizenden overlijdens. Dit kan eenvoudig voorkomen worden, door de juiste maatregelen te nemen, zoals het virusvrij maken van een GSM. Dit kan bijvoorbeeld met de producten van Lights4Health. Onze producten werken met de ruimschoots bewezen techniek van UV-licht. UV-licht doodt alle bacteriën in een razendsnel tempo, zodat u nooit lang hoeft te wachten op een perfect schone GSM. Onze producten bestaan onder andere uit speciale UV boxen voor GSM´s, maar ook grotere UV kasten waarmee u ook andere producten kunt desinfecteren.

  Een GSM virusvrij maken met een box van Lights4Health

  Wilt u mogelijkheden om een GSM bacterievrij te maken? Een GSM virusvrij maken met een box van Lights4Health is hiervoor de oplossing. Of u nu één of meerdere GSM´s per keer wilt reinigen, wij hebben boxen en kasten in diverse formaten. Afhankelijk of u kiest voor een box of een grote kast, duurt het reinigen vanaf 20 seconden tot 10 minuten. U kunt een GSM daarna zonder zorgen in een bacterievrije omgeving meedragen. Wilt u meer weten over onze producten? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen. Wij leggen u graag de werking uit van onze innovatieve producten.

  Op zoek naar een oplossing om bacteriën te bestrijden?

  Neem contact op!