Neem contact op

Wilt u extra toelichting over onze producten of heeft u gewoon een vraag? Wij staan u graag te woord.

  01 Dec 2020

  Oppervlakte Desinfectie

  Oppervlakte desinfectie is onmisbaar voor iedereen die in de zorg werkt. Mobiele devices in de zorg bevatten regelmatig meer bacteriën dan een openbaar toilet. Dit is natuurlijk geen gewenste situatie in een ruimte waarin patiënten worden ontvangen en behandeld. Bent u op zoek naar een effectieve manier voor oppervlakte desinfecteren? Dan bent u bij Lights4Health aan het juiste adres. Onze innovatieve UV-C technologie doodt 99,99% van alle bacteriën, parasieten, schimmels en virussen en zorgt voor een veilige werkomgeving voor uw medewerkers en patiënten.

  Waarom oppervlakte desinfecten?

  Oppervlakte desinfectie voorkomt de verspreiding van infecties en virussen en zorgt ervoor dat u veilig mensen kunt ontvangen en behandelen. Gebruikt u mobiele devices zoals een telefoon, laptop of monitor wanneer u patiënten behandelt, dan is de kans op overdracht erg groot. Door regelmatig uw oppervlakte te desinfecteren creëert u een betere werkomgeving en wordt u een veilige haven voor patiënten. Gelukkig is desinfectie oppervlakte heel eenvoudig met onze Lights4Health producten. Dankzij de innovatieve UV-C technologie is uw materieel binnen 10 minuten volledig gedesinfecteerd en kunt u gelijk weer aan de slag. In ons asssortiment vindt u een aantal desinfectie boxen met verschillende afmetingen voor spullen en een slimme robot voor het reinigen van ruimtes.

  De voordelen van desinfectie oppervlakte

  Oppervlakte desinfectie met UV-C is een effectieve en ecologische oplossing. Onze producten doden 99,99% van alle micro-organismen en gaan de verspreiding van virussen en infecties tegen. Gebruik de desinfectie boxen voor het ontsmetten van monitors en telefoons of voor het reinigen van stethoscopen en medische mondkapjes. U maakt tijdens het desinfecteren geen gebruik van chemische stoffen en brengt geen schade toe aan mens en milieu. Desinfectie van oppervlakte was nog nooit zo eenvoudig als nu: plaats uw spullen in de desinfectie box en start het programma met één druk op de knop. Binnen 10 minuten zijn uw spullen volledig gereinigd en veilig voor gebruik. Hierdoor kunt u onze devices prima gebruiken tussen twee afspraken en heeft u de hele dag door een schone werktuimte.

  Op zoek naar een oplossing om bacteriën te bestrijden?

  Neem contact op!