Neem contact op

Wilt u extra toelichting over onze producten of heeft u gewoon een vraag? Wij staan u graag te woord.

  01 Dec 2020

  UV-C Desinfectie

  UVc desinfectie wordt steeds populairder en dat is natuurlijk niet voor niets: deze toegankelijke desinfectiemethode is erg effectief. Voorkom de verspreiding van micro-organismen en ga de strijd aan met virussen, bacteriën, schimmels en parasieren dankzij UVc desinfecteren. Bij Lights4Health kun je terecht voor verschillende Uvc desinfectie materialen en win je advies in over verschillende desinfectiemethoden.

  Waarom UV-C desinfecteren?

  UVc desinfectie is effectief en eenvoudig. Met onze producten worden ruimtes en materieel behandelt met desinfectie Uvc en kunt u weer aan de slag met het verlenen van veilige zorg. UVc desinfecteren met de uvc boxen van Lights4Health duurt zo’n 5 tot 10 minuten en is hierdoor de optimale keuze voor het reinigen van smartphones, stethoscopen en monitoren. Onze uvc boxen zijn verkrijgbaar in verschillende afmetingen en doden 99,99% van alle bacteriën die zich op uw materieel bevinden. Verschillende onafhankelijke onderzoeken wijzen uit dat het gebruik van de producten van Lights4Health bijdraagt aan uw gezondheid en het risico op infecties en ziektes sterk vermindert. Dankzij het handzame formaat passen onze uvc boxes in iedere ruimte en is er altijd een uvc box die voldoet aan uw wensen en behoeften.

  Reinig ruimtes met een desinfectie UV-C

  Voor UVc desinfectie van ruimtes hebben wij een bijzondere oplossing: het THOR desinfectiesysteem. Deze robot rijdt zelf door de kamer en gebruikt intelligente ‘room-mapping’ techineken om de ruimte te reinigingen met desinfectie Uvc. Ons THOR systeem reinigt ruimtes van vloer tot plafond en zorgt dag in dag uit voor een veilige werkomgeving. UVc desinfecteren is toepasbaar in de zorg, maar er zijn natuurlijk nog meer toepassingen. Zo kunnen de producten van Lights4Health gebruikt worden voor het reinigen van schermen en telefoons in kantoren om uw medewerkers en klanten te beschermen. Infectieziektes en virussen zijn immers overal en de gemiddelde laptop of telefoon is bevat meer bacteriën dan een openbaar toilet. Het is tijd om de bedreiging van virussen, parasieten, schimmels en bacteriën aan te pakken en de strijd tegen micro-organismen aan te gaan met een beetje hulp van Lights4Health.

  Op zoek naar een oplossing om bacteriën te bestrijden?

  Neem contact op!