Neem contact op

Wilt u extra toelichting over onze producten of heeft u gewoon een vraag? Wij staan u graag te woord.

  01 Dec 2020

  UV Desinfectie Lamp

  Een uv desinfectie lamp voorkomt de verspreiding van micro-organismen zoals bacteriën, virussen en schimmels. Mobiele devices in de zorg bevatten in veel gevallen meer bacteriën dan een openbaar toilet. Dit is natuurlijk geen ideale situatie voor een ruimte waarin patiënten ontvangen en behandeld worden. Gelukkig is er een toegankelijke oplossing: de uv desinfectie lampen van Lights4Health. Onze slimme desinfectie lamp uv helpt u met het reinigen van stethoscopen, tablets en monitoren en creëert een veilige omgeving voor werknemers en patiënten. Ga samen de strijd aan tegen de bedreiging van micro-organismen met dit innovatieve product.

  Waarom UV desinfectie lampen?

  De uv desinfectie lampen van Lights4Health worden geleverd in een handige desinfectie box. Onze boxes bevatten drie 40W uv desinfectie lampen voor het doden van verschillende micro-organismen. De uv desinfectie lamp werkt met een timer en schakelaar en is hierdoor helemaal aan te passen aan uw wensen en behoeften. Plaats stethoscopen of telefoons in de box en wacht 5 tot 10 minuten tot de desinfectie klaar is. De keuze voor een desinfectie lamp uv is efficiënt en ecologisch verantwoord. De uvc lamp vervangt op veel plekken het gebruik van schadelijke of chemische stoffen en is ongevaarlijk voor mens en natuur. Bij Lights4Health kunt u terecht voor desinfectie boxen van verschillende afmetingen, die allemaal voorzien zijn van deze innovatieve technologie.

  De perfecte desinfectie lamp UV voor u

  Een uv desinfectie lamp is de perfecte oplossing voor zorginstellingen en behandelruimtes. Wilt u een hele ruimte desinfecteren, kies dan voor ons THOR systeem. Deze robot gebruikt slimme ‘room-mapping’ technologie en desinfecteert ruimtes van plafond tot de vloer. Heeft u liever een eenvoudigere oplossing voor het reinigen monitoren, mondkapjes of stethoscopen, dan volstaat de desinfectie box. Deze boxen met desinfectie lamp uv zijn eenvoudig te gebruiken en verwijderen 99,99% van alle micro-organismen. Bespreek uw wensen en behoeften met ons ervaren personeel en wij helpen u met het vinden van een passende oplossing voor uw onderneming.

  Op zoek naar een oplossing om bacteriën te bestrijden?

  Neem contact op!