Neem contact op

Wilt u extra toelichting over onze producten of heeft u gewoon een vraag? Wij staan u graag te woord.

  01 Dec 2020

  Desinfectie Apparatuur

  Bent u op zoek naar desinfectie apparatuur, dan bent u bij Lights4Health aan het juiste adres. Onze desinfectie boxen en systemen zijn de perfecte keuze voor zorginstellingen, praktijkruimtes en ziekenhuizen. Deze desinfectie apparatuur werkt met speciale UV-C technologie en doodt 99,99% van alle micro-organismen met een korte behandeling. Wilt u de strijd aan gaan met bacteriën, virussen en parasieten? Dan is een desinfectie apparaat precies wat u nodig heeft. Bespreek uw wensen met ons personeel en vindt de oplossing die perfect past bij uw onderneming.

  Een effectief desinfectie apparaat

  Op mobiele devices in de zorg zitten meer bacteriën dan op een openbaar toilet. Dit is natuurlijk geen gewenste situatie voor een locatie waar patiënten worden ontvangen en behandeld. Gelukkig is er een effectieve oplossing: het desinfectie apparaat van Lights4Health. Met deze desinfectie apparatuur behandelt u telefoons, tablets en monitoren en kunt u tevens medische mondkapjes en stethoscopen reinigen. Met dit apparaat desinfectie ontsmet u al uw materieel met één druk op de knop. Plaats uw apparaten in de desinfectie box, druk op de knop van de schakelaar en binnen 5 tot 10 minuten zijn uw spullen weer klaar voor gebruik. De handzame desinfectie boxen kunnen gemonteerd worden op een bureau of aan de muur en zijn verkrijgbaar in verschillende maten.

  Een apparaat desinfectie voor praktijkruimtes

  Bent u op zoek naar een oplossing voor het reinigen van praktijkruimtes en wachtkamers? Ook dan heeft Lights4Health de oplossing. Ons THOR systeem is een apparaat desinfectie met slimme ‘room-mapping’ technologie. Deze slimme robot analyseert de ruimte en maakt alles van plafond tot vloer helemaal schoon. Met dit innovatieve product gaat u de strijd aan met de verspreiding van virussen en infecties en beschermt u uw patiënten en medewerkers. Bent u benieuwd of deze desinfectie apparatuur past bij uw wensen en behoeften? Maak dan een afspraak met ons personeel voor meer informatie. Onze ervaren medewerkers kunnen u vertellen wat uw organisatie nodig heeft en helpt u met het vinden van de beste desinfectiesystemen voor uw organisatie.

  Op zoek naar een oplossing om bacteriën te bestrijden?

  Neem contact op!