Neem contact op

Wilt u extra toelichting over onze producten of heeft u gewoon een vraag? Wij staan u graag te woord.

  01 Dec 2020

  UV-C Licht Desinfectie


  Uv-c licht desinfectie voorkomt de verspreiding van de wereldwijde bedreiging van micro-organismen. De innovatieve producten van Lights4Health zijn de perfecte keuze voor zorgverleners en praktijken. Mobiele devices in de zorg bevatten gemiddeld meer bacteriën dan een openbaar toilet, dit is natuurlijk geen wenselijke situatie. Uvc licht desinfectie is een effectieve methode om materieel te desinfecteren en bacteriën, schimmels, parasieten en virussen geen kans te geven. Bekijk samen met Lights4Health welke oplossing het beste bij uw wensen en behoeften past en creëer een veilige omgeving voor werknemers, klant en patiënt.

  Wat is UV-C licht desinfectie?

  Uv-c licht desinfectie is een innovatieve methode voor het desinfecteren van ruimtes en materieel. De Uv-c devices van Lights4Health werken met speciale UV-C leds die met hun sterke straling micro-organismen uitschakelen. Onze uv-c desinfectie boxen zijn speciaal ontworpen voor de desinfectie van verschillende devices zoals smartphones, monitoren en tablets. Daarnaast kunt u deze apparaten met uvc licht desinfectie ook gebruiken voor het steriliseren van stethoscopen en medische mondkapjes. De handige devices hebben een automatisch uitschakelsysteem en zijn eenvoudig te gebruiken dankzij de timer en schakelaar. Stel zelf een pauzetijd in en zorg dat het desinfectie licht uvc vanzelf weer aangaat wanneer gedesinfecteerd moet worden.

  De voordelen van desinfectie licht UV-C

  Virussen en bacteriën zijn een wereldwijde bedreiging. Vooral in zorginstellingen, praktijken en ziekenhuizen is veel overdraagbaarheid van ziektekiemen. Wilt u dit tegengaan? Dan is uv-c licht desinfectie de oplossing. Deze desinfectiemethode werkt effectief en dood 99% van de aanwezige bacteriën, schimmels en virussen. Onze uvc licht desinfectie boxen zijn eenvoudig in gebruik en maken hygiënisch werken een stuk eenvoudiger. Daarnaast is desinfectie licht uvc ecologisch verantwoord, doordat er geen schadelijke of chemische stoffen aan te pas komen. Het enige wat u nodig heeft is een device met drie 40W UC-C lampen en u creëert in een handomdraai een veilige werkomgeving. Vertel ons ervaren personeel over uw wensen en behoeften en zoek samen naar een oplossing die aansluit bij uw organisatie.

  Op zoek naar een oplossing om bacteriën te bestrijden?

  Neem contact op!