Neem contact op

Wilt u extra toelichting over onze producten of heeft u gewoon een vraag? Wij staan u graag te woord.

  18 May 2022

  Telefoon ontsmetten

  Vrijwel iedereen is tegenwoordig in het bezit van een smartphone. De mobiele telefoon is dusdanig ingeburgerd, dan veel mensen niet meer zonder kunnen. Werk, school, privé, met een smartphone bent u altijd en overal bereikbaar en zijn er vele mogelijkheden tot communiceren. Wat vaak over het hoofd wordt gezien, is de hygiëne van een smartphone. Tientallen keren per dag en misschien wel vaker, wordt het oppervlakte van de smartphone vastgepakt. Weet u hoeveel schadelijke bacteriën daarop zitten? Gaat u er maar gerust vanuit, dat dit veel meer is dan bij een bezoekje aan een openbaar toilet. Een telefoon ontsmetten is daarom uitermate belangrijk.

  Waarom is het ontsmetten van de telefoon zo belangrijk?

  Na een bezoekje aan het toilet de handen wassen is voor de meeste mensen heel normaal. Des te vreemder is het dat de telefoon telkens weer wordt vastgepakt, zonder de handen en/of de telefoon te reinigen. U kunt nagaan, hoe verontreinigd het oppervlakte van de telefoon is en hoeveel schadelijks stoffen u weer aan uw handen krijgt, aan uw oor als u telefoneert of de via uw mond in het lichaam terechtkomen. Zeer verontreinigde smartphones zijn een gevaar voor de volksgezondheid, denk bijvoorbeeld aan COVID-19 besmettingen, maar ook de bekende ziekenhuisbacterie MRSA, Salmonella of de E. Colli bacterie. Als deze ziektes veroorzaken vele duizenden besmettingen en doden. Daarom is het ontsmetten van de telefoon zo belangrijk, hiermee levert u een bijdrage aan de volksgezondheid.

  De telefoon ontsmetten met de box van Lights4Health

  In samenwerking met onder andere academische ziekenhuizen, heeft Lights4Health boxen ontwikkeld waarmee uw smartphone in rap tempo wordt gereinigd van 99,99% van alle bacteriën, schimmels en virussen. De telefoon ontsmetten met een box zoals CleanPhone, gaat razendsnel. U plaatst de telefoon in de gleuf in de box en met 20 seconden is deze volledig hygiënisch gereinigd. De box PhoneSoap Pro is ook een box waarin de telefoon met 5 minuten gedesinfecteerd is en tevens laadt de box de telefoon op. Wilt u meer weten over onze producten? U mag ons bellen of vul het online contactformulier in.

  Op zoek naar een oplossing om bacteriën te bestrijden?

  Neem contact op!