Neem contact op

Wilt u extra toelichting over onze producten of heeft u gewoon een vraag? Wij staan u graag te woord.

  01 Dec 2020

  UV-C Desinfectie Lamp

  Een uvc desinfectie lamp helpt u met het ontsmetten van medische devices, stethoscopen, telefoons en nog veel meer. De gemidelde mobiele devices in de zorg bevatten meer bacteriën dan een openbaar toilet. Dit is natuurlijk niet de optimale situatie in een ruimte waar u patiënten wilt beschermen en behandelen. Gelukkig is er een effectieve oplossing: uvc desinfectie lampen. De uvc desinfectie lampen van Lights4Health verwijderen meer dan 99% van alle bacteriën, virussen, schimmels en parasieten met een korte behandeling van 5 tot 10 minuten. Bent u benieuwd naar de verschillende mogelijkheden? Bespreek uw wensen dan met onze medewerkers en vind een passende oplossing voor uw organisatie.

  De voordelen van UV-C desinfectie lampen

  Het gebruik van uvc desinfectie lampen kent verschillende voordelen. Deze manier van desinfecteren is ecologisch verantwoord, effectief en eenvoudig in gebruik. De uvc desinfectie lamp vervangt in veel organisaties het gebruik van chemische stoffen en is een stuk veiliger voor mens en natuur. De desinfectie lampen uvc van Lights4Health worden geleverd in een handige box en zijn eenoudig te bedienen met een timer en schakelaar. Onze UV-C desinfectie boxen hebben een automatisch stopsysteem en verwijderen 99,99% van alle micro-organismen op stethoscopen, tablets en monitoren. Voorkom de verspreiding van infecties en virussen en creëer een veilige omgeving voor uzelf, patiënten en personeel.

  Desinfectie UV-C voor behandelkamers

  De uvc boxen van Lights4Health worden gebruikt voor het desinfecteren van materieel. Wilt u hele ruimtes desinfecteren? Ook dan hebben wij een oplossing met uvc desinfectie lampen. Ons THOR desinfectiesysteem is een speciale robot met desinfectie lampen uvc. THOR gebruikt slimme ‘room-mapping’ technologie om behandelruimtes en praktijken in kaart te brengen en desinfecteert complete ruimtes van plafonds tot vloeren en deuren. Deze uvc desinfectie lamp is net zo effectief als onze uvc boxen en helpt u met het tegengaan van de verspreiding van virussen en bacteriën. Zet het THOR syteem aan na een dag werk en begin ’s ochtends weer in een schone ruimte.

  Op zoek naar een oplossing om bacteriën te bestrijden?

  Neem contact op!