Neem contact op

Wilt u extra toelichting over onze producten of heeft u gewoon een vraag? Wij staan u graag te woord.

  01 Dec 2020

  Ontsmetten met UV-licht

  Ontsmetten met uv-licht wordt steeds vaker gebruikt in ziekenhuizen en laboratoria. Dat is natuurlijk niet voor niets. Deze desinfectiemethode is de ideale keuze voor het reinigen van tablets, stethoscopen en mondkapjes en doodt meer 99,99% van alle micro-organismen. Ga de strijd aan met virussen, bacteriën en parasieten en maak uw behandelkamers en materieel weer helemaal klaar voor gebruik. Met uv-licht ontsmetten is eenvoudig en effectief en duurt zo’n 5 tot 10 minuten. Ons uitgebreide assortiment bevat verschillende oplossingen voor organisaties en onze ervaren Lights4Health medewerkers helpen u met het kiezen van de juiste oplossing voor uw onderneming.

  Hoe werkt UV-licht ontsmetten?

  Ontsmetten met uv-licht is heel eenvoudig. De UV-straling van de uvc lampen in onze devices doodt 99,99% van alle bacteriën, schimmels, parasieten en virussen. Vooral in ruimtes waar patiënten worden ontvangen en behandeld is desinfecteren erg belangrijk. De verspreiding van infecties en virussen komt hier erg snel voor. Uv-licht ontsmetting is geschikt voor het desinfecteren van tablets, telefoons, mondkapjes en stethoscopen, maar is ook een goede oplossing voor het ontsmetten van praktijkruimtes en behandelkamers. Uv-licht ontsmetten met de desinfectie boxen van Lights4Health doet u met één druk op de knop, gebruik de schakelaar en timer en stel het gewenste programma in. De desinfectie boxen hebben een automatisch uitschakelsysteem en kunnen worden bevestigd op een balie of aan de muur.

  Voordelen van UV-licht ontsmetting

  Uv-licht ontsmetting zorgt voor grote LOG-4 reductie en werkt volledig automatisch. Het enige wat u hoeft te doen is uw materieel in de box te plaatsen. De boxen hebben een pauzeknop en één desinfectieronde duurt zo’n 5 tot 10 minuten. Voor u het weet zijn uw spullen dus weer klaar voor gebruik. Ontsmetten met uv-licht is te gebruiken voor monitoren, stethoscopen en mondkapjes, maar werkt ook voor telefoons en laptops. Reinig de spullen in uw behandelruimtes meerdere keren per dag en creëer een veilige werkomgeving voor uzelf en uw patiënten met onze innovatieve producten.

  Op zoek naar een oplossing om bacteriën te bestrijden?

  Neem contact op!