Neem contact op

Wilt u extra toelichting over onze producten of heeft u gewoon een vraag? Wij staan u graag te woord.

  01 Dec 2020

  UV-C Box

  Een uvc box maakt voorwerpen écht schoon. Veel mobiele devices in de zorg blijken veel meer bacteriën te bevatten dan een openbaar toilet. Om dit te veranderen heeft u een uvc box nodig. De uvc boxes van Lights4Health werken met speciale UV-C leds en gaan de verspreiding van infecties en bacteriën tegen. Stethoscopen, tables, smartphones en behandelkamers worden in een handomdraai diep gereinigd en met grondige desinfectie creëert u een veilige omgeving. De uvc boxes van Lights4Health helpen u met het schoonmaken van materieel en bestrijden de wereldwijde bedreiging van micro-organismen.

  De voordelen van UV-C boxes

  Micro-organismen zijn overal. De bestrijding van deze ziekte-kiemen zoals virussen, bacteriën, parasieten en schimmels is een specialistische klus. Heeft u ruimte of apparatuur die gedesïnfecteerd moet worden? Dan is een uvc box de oplossing! De box uvc van Lights4Health is verkrijgbaar in verschillende groottes en uitvoeringen. Deze uvc boxes zorgen voor Log-4 reductie en werken volledig automatisch. Stel indien gewenst een pauzetijd in en gebruik de machine voor het ontsmetten van smartphones, stethoscopen en zelfs mondkapjes. Een volledige desinfectie duurt dankzij de krachtige UV-C lampen 5 tot 10 minuten en is keer op keer effectief. Na het voltooien van de desinfectie gaat de box vanzelf uit dankzij het automatische uitschakelsysteem.

  Een passende UV-C voor iedere onderneming

  Lights4Health heeft uvc boxes voor iedere onderneming. Praktijken en behandelruimtes worden een stuk schoner dankzij de Thor uvc box, die middels intelligente room-mapping gehele ruimtes van vloer tot plafond desinfecteert. Bent u op zoek naar een kleinere box uvc voor het desinfecteren van smartphones of stethoscopen, dan volstaat een eenvoudigere oplossing. Vertel onze Lights4Health medewerkers over uw wensen en behoeften en zij vinden de beste uvc box voor u. Samen zorgen wij voor betere zorg en bestrijden wij de verspreiding van micro-organismen. Voorkom onnodige verspreiding van ziektes en creëer een gezonde omgeving voor werknemer, klant en patiënt.

  Op zoek naar een oplossing om bacteriën te bestrijden?

  Neem contact op!