Neem contact op

Wilt u extra toelichting over onze producten of heeft u gewoon een vraag? Wij staan u graag te woord.

  18 May 2022

  UVC desinfectie box

  Werkt u in een steriele omgeving, zoals een tandartspraktijk of een laboratorium? Of komt u in aanraking met kwetsbare personen die gemakkelijk ziek worden? Het is dan absoluut nodig dat u in uw bedrijf of instelling maatregelen neemt om schadelijke bacteriën te voorkomen. Het gevaar van bacteriën, is dat ze onzichtbaar zijn en op talloze manieren een omgeving binnen kunnen komen. Dit kan al door een onschuldig gebruiksvoorwerp, zoals een mobiele telefoon of een bril. Voordat iemand deze ruimtes binnenkomt, is het verstandig om alle gebruiksvoorwerpen te desinfecteren. Met een UVC desinfectie box kan dit zeer snel en goed.

  Waarom een UVC desinfectie box kopen?

  Als u in een omgeving werkt waar hygiëne vereist is en die bacterievrij moet zijn, dan is een UVC desinfectie box kopen een goede investering. Alle producten die u wilt laten desinfecteren, plaatst u in de box. De producten worden gereinigd op basis van UVC, ook wel UV-licht genoemd. Een dergelijke UVC desinfectie box kopen kan bij Lights4Health. Wij hebben een drietal verschillende UVC desinfectie boxen, namelijk small, medium en large. Kleine gebruiksvoorwerpen, zoals smartphones of tablets zijn geschikt voor de small box. Voor grotere apparaten, zoals laptops en diverse soorten gereedschap kunt u het beste een medium box aanschaffen. Voor grotere apparatuur, zoals beeldschermen en camera´s is de large UVC desinfectie box de beste oplossing. Desinfecteren gaat snel, van 1 tot 2 minuten in de small UVC desinfectie box tot 10 minuten in de large box.

  Een UVC desinfectie box bestellen bij Lights4Health

  Door een UVC desinfectie box te bestellen bij Lights4Health, garandeert u een veilige werkomgeving voor uw medewerkers en bezoekers. Met de snelle werking van UVC, worden vele gebruiksvoorwerpen razendsnel gedesinfecteerd en zorgt u ervoor dat er geen schadelijke bacteriën binnenkomen. Wilt u meer weten over welke UVC desinfectie box voor u geschikt is? Laat uw telefoonnummer achter op onze website. Wij bellen u dan zo snel mogelijk terug en leggen graag de werking uit van een UVC desinfectie box.

  Op zoek naar een oplossing om bacteriën te bestrijden?

  Neem contact op!