Neem contact op

Wilt u extra toelichting over onze producten of heeft u gewoon een vraag? Wij staan u graag te woord.

  18 May 2022

  UV desinfectie kast

  Er zijn vele branches waar hygiënisch werken topprioriteit is. Denk aan de zorginstellingen, ziekenhuizen, maar ook laboratoria en bedrijven die actief zijn in de voedselverwerking. In dergelijke bedrijven en instellingen kunt u niet zomaar in iedere ruimte komen. Voor bepaalde ruimtes moet u maatregelen nemen om de omgeving te beschermen tegen schadelijke bacteriën. U moet bijvoorbeeld beschermende kleding dragen. Maar ook gebruiksvoorwerpen een hygiënische ruimte innemen is niet onvoorwaardelijke toegestaan. Een smartphone bijvoorbeeld, bevat doorgaans veel meer bacteriën dan op een openbaar toilet. Laat personeel en bezoekers hun voorwerpen daarom eerst in een UV desinfectie kast leggen. Hierin wordt alles in rap tempo gedesinfecteerd met behulp van UV-licht.

  Welke soort UV desinfectie kast kopen?

  Een UV desinfectie kast kopen is de beste oplossing om gebruiksvoorwerpen snel te laten desinfecteren. Desinfectie door middel van UV-licht is een succesvolle en bewezen techniek die bijvoorbeeld ook ingezet wordt voor het verwijderen van schadelijke bacteriën in vijvers en zwembaden. Bij Lights4Health heeft u de keuze uit een drietal verschillende UV desinfectie kasten. Welke soort UV desinfectie kast kopen, hangt vooral af van welke soort voorwerpen u desinfecteert. Als dit om kleine voorwerpen gaat, zoals smartphones, dan heeft u een UV desinfectie kast small nodig. Gaat het iets grotere tot grote voorwerpen, dan hebben wij een UV desinfectie kast in de formaten medium en large. Lang wachten tot de voorwerpen zijn gedesinfecteerd hoeft niet. Een UV desinfectie kast small doet er tot 2 minuten over.

  Een UV desinfectie kast bestellen bij Lights4Health

  Heeft u een UV desinfectie kast nodig voor de hygiënische ruimtes in uw bedrijf of instelling? U kunt een UV desinfectie kast bestellen bij Lights4Health. De basis van een optimale desinfectie en het bacterievrij maken van voorwerpen, is UV-licht. Wij zijn hierin gespecialiseerd en hebben hiervoor diverse toepassingen op de markt gebracht. Wilt u meer weten over de werking van een UV desinfectie kast? Neem dan gerust contact met ons op, wij vertellen u graag meer over het succes van de UV desinfectie kast.

  Op zoek naar een oplossing om bacteriën te bestrijden?

  Neem contact op!