Neem contact op

Wilt u extra toelichting over onze producten of heeft u gewoon een vraag? Wij staan u graag te woord.

  18 May 2022

  Telefoon bacterievrij maken

  We doen tegenwoordig van alles met de telefoon. Thuis, onderweg of op het werk, overal kunt u gemakkelijk een mobiele telefoon gebruiken. Alleen wat we meestal niet met de telefoon doen, is deze grondig schoonmaken en desinfecteren. Het is uiteraard geen taak op de telefoon, maar wel met de telefoon. En hierdoor ontstaat er juist (onzichtbare) bacteriegroei op de telefoon. Het is meestal niet zo dat u de mobiele telefoon maar eenmaal per dag aanraakt. U raakt dagelijks vele dingen aan en vervolgens weer de telefoon. De telefoon bacterievrij maken is af en toe nodig, vanwege uw eigen veiligheid en die van uw omgeving.

  Hoe goed is bacterievrij make van de telefoon mogelijk?

  U bent al goed bezig, als u uw telefoon regelmatig reinigt met schoonmaakdoekjes. Hiermee verwijdert u al een gedeelte van de schadelijke bacteriën. Maar wilt u de telefoon echt goed schoonmaken en bacterievrij hebben van binnen en buiten? Dan zijn er andere technieken nodig. Zo heeft Lights4Health de PhoneSoap Pro op de markt gebracht. Dit is een box waar u eenvoudig de telefoon inlegt. De telefoon wordt vervolgens hygiënisch gereinigd op basis van UV-C licht. Er komen dus geen schadelijke chemische vloeistoffen aan te pas en binnen enkele minuten is uw telefoon schoon. Eenzelfde methode geldt ook voor de CleanPhone, een net iets andere box. Hiermee is uw telefoon al binnen 20 seconden bacterievrij.

  Uw telefoon bacterievrij maken met de box van Lights4Health

  Is het noodzakelijk dat uw telefoon vrij is van bacteriën en ander vuil? Vooral als u bijvoorbeeld werkzaam bent in de zorg of in een laboratorium, dan is een bacterievrije telefoon zeer belangrijk. U kunt uw telefoon bacterievrij maken met een box van Lights4Health. Wij bereiken een bacterievrije telefoon door UV-C licht in te zetten, waarmee gegarandeerd 99,99% van de bacteriën wordt gedood. Wilt u meer weten over onze reinigingsproducten voor de telefoon? Neem dan contact met ons op, wij vertellen u graag meer.

  Op zoek naar een oplossing om bacteriën te bestrijden?

  Neem contact op!