Neem contact op

Wilt u extra toelichting over onze producten of heeft u gewoon een vraag? Wij staan u graag te woord.

  18 May 2022

  Gereedschap desinfecteren

  Overal waar gewerkt wordt, heeft u gereedschap nodig. Op een kantoor is een pen en toetsenbord een vorm van gereedschap, een hovenier heeft een hark of heggenschaar als gereedschap en de arts heeft een stethoscoop nodig. In dit laatste geval werkt een arts in een steriele omgeving waar mensen snel vatbaar zijn voor ziektes. In dit geval is het verstandig als een stethoscoop wordt gedesinfecteerd, voordat deze daadwerkelijk gebruikt gaat worden. Afhankelijk van de branche waarin u werkzaam bent, kan het desinfecteren ook nodig zijn voor andere soorten gereedschap, zoals een toetsenbord, een beeldscherm of smartphone. Gereedschap desinfecteren kan tegenwoordig erg gemakkelijk met behulp van ultraviolette straling.

  Hoe kunt u het desinfecteren van gereedschap uitvoeren?

  Het desinfecteren van gereedschap kan op verschillende manieren. Een groot voordeel van desinfectie met UV-licht, is dat u hiervoor geen chemische vloeistoffen hoeft te gebruiken. Hierdoor kan het gereedschap niet aangetast worden en gaat het desinfecteren razendsnel. De ultraviolette straling zorgt ervoor dat alle bacteriën en virussen gedood worden en dat uw gereedschap op effectieve wijze snel is gereinigd. Als specialist in reiniging op basis van UV-licht, heeft Lights4Health hiervoor speciale boxen en kasten op de markt gebracht. Ze zijn ideaal voor gebruik in bedrijfsomgevingen in diverse branches en u kunt kiezen uit kleine tot grote boxen en kasten.

  Gereedschap desinfecteren met een box van Lights4Health

  Wanneer u middelen zoekt voor het desinfecteren van gereedschap, dan doet u er goed aan om contact op te nemen met Lights4Health. Wij leveren de producten voor gereedschap desinfecteren in een box en door middel van ultraviolette straling. Dit kan zeer snel. Afhankelijk van het type box die u gebruikt, meestal al binnen enkele minuten. Daarnaast hebben wij boxen en kasten voor zowel klein als groot gereedschap. Wilt u meer weten over het desinfecteren van gereedschap? Neem contact met ons op, wij helpen u graag verder.

  Op zoek naar een oplossing om bacteriën te bestrijden?

  Neem contact op!