Neem contact op

Wilt u extra toelichting over onze producten of heeft u gewoon een vraag? Wij staan u graag te woord.

  18 Sep 2018

  Simyo introduceert: de Phone Wash

  Vanuit onze drive om mensen blij te maken, introduceren we verrassende oplossingen voor dagelijkse telecom ongemakken. Wist je bijvoorbeeld dat je telefoon misschien wel viezer is dan een wc-bril of deurklink? Gelukkig kun je een vieze telefoon heel makkelijk schoonmaken met de Simyo Phone Wash. Bekijk in onderstaande video, die Simyo in samenwerking met De Speld maakte, hoe ‘cleanfreak’ Jeroen dat doet.

  Hoe fris is jouw telefoon?

  Bijna niemand weet hoe vies z’n telefoon eigenlijk is. Schoonmaakbedrijf Essity deed in oktober 2017 onderzoek naar de hygiëne van smartphones en de uitslag was niet al te best. 31% van de Nederlanders maakt z’n telefoon hooguit één keer per halfjaar schoon. En dan alleen het scherm én alleen als hij zichtbaar vies is. Niet erg hygiënisch, wanneer je bedenkt dat bij het overgrote deel z’n trouwste metgezel zelfs meegaat naar het toilet (69%). Even een appje sturen, het nieuws scannen of wat foto’s bekijken; iedereen doet het weleens.

  Viezer dan een wc-bril

  Het is dan ook niet zo raar dat telefoons tot de meest onfrisse dingen op aarde behoren. De kans is zelfs groot dat er op je smartphone meer bacteriën leven dan op de gemiddelde wc-bril. En bedenk dan maar eens dat je meerdere keren per dag je handen wast, maar vervolgens wél weer die vieze telefoon uit je zak pakt… Dus waarom niet ook je telefoon regelmatig even cleanen? Dat doe je supersimpel en snel met de Simyo Phone Wash. Een vernuftige gadget dat met uv-C-licht je telefoon in no-time 100% bacterievrij maakt. En ondertussen ook nog eens je telefoon oplaadt!

  Bron: https://www.simyo.nl/blog/phonewash/

  Op zoek naar een oplossing om bacteriën te bestrijden?

  Neem contact op!