Neem contact op

Wilt u extra toelichting over onze producten of heeft u gewoon een vraag? Wij staan u graag te woord.

  01 Dec 2020

  UV Desinfectie

  UV desinfectie wordt steeds vaker toegepast in ziekenhuizen, zorginstellingen en behandelruimtes. Deze toegankelijk manier van desinfecteren is erg effectief en verwijdert in 5 tot 10 minuten meer dan 99% van alle bacteriën, virussen, schimmels en parasieten. De Lights4Health devices zijn hierdoor de perfecte keuze voor het desinfecteren van devices, tablets, smartphones en stethoscopen. Bespreek met onze medewerkers de mogelijkheden en toepassingen van UV desinfecteren en creëer een veilige omgeving voor werknemers, klanten en patiënten.

  Voordelen van UV desinfecteren

  UV desinfectie heeft veel voordelen ten opzichte van andere desinfectiemethoden. Allereerst is deze methode uitermate effeciënt in het tegengaan van verspreiding van infecties door verontreiniging. Het reinigen van materieel duurt zo’n 5 tot 10 minuten, waarna uw devices weer klaar zijn voor gebruikt. Desinfectie met UV helpt u met het handhaven van hoge kwaliteitsnormen en hygiëne-eisen. Voorkom de verspreiding van infecties en creëer een veilige werkomgeving voor uw medewerkers. UV desinfecteren is naast effectief ook erg eenvoudig en ecologisch. Met één druk op de knop worden apparaten gereinigd en dankzij het gebrek aan chemische stoffen is UV desinfectie ongevaarlijk voor mens en milieu.

  De beste desinfectie UV devices

  Bent u op zoek naar een oplossing voor het desinfecteren van ruimtes en praktijken, ook dan biedt UV desinfectie de oplossing. Lights4Health heeft een innovatief desinfectiesysteem genaamd THOR. Deze slimme robot gebruikt de intelligente ‘room-mapping’ technologie en brengt zo de gehele ruimte in kaart. Plafonds en vloeren worden gescand en volledig gedesinfecteerd met desinfectie UV. Het THOR desinfectiesysteem is eenvoudig en doeltreffend en is speciaal ontworpen om de bacterieload in behandelruimtes laag te houden. Onderzoeken wijzen uit dat het gebruik van dit innovatieve product 99,99% van de bacteriën verwijdert en hierdoor de perfecte keuze is voor het beschermen van zorgverleners. Bent u op zoek naar een kleiner desinfectiesysteem, kies dan voor onze uvc boxes. Deze boxes zijn verkrijgbaar in verschillende afmetingen en helpen u met het desinfecteren van tablets, smartphones stethoscopen en medische mondkapjes. Alleen samen kunnen we de verspreiding van virussen, bacteriën en parasieten tegengaan.

  Op zoek naar een oplossing om bacteriën te bestrijden?

  Neem contact op!